Voor iedereen die wil blijven horen!
  • header1.jpg
  • header2.jpg

Aangemeten

Otoplastiek

Gehoorbeschermers hebben alleen zin als ze niet alleen het lawaai dempen, maar ook altijd gedragen worden. Ze moeten dus lekker zitten en niet irriteren. 

Een otoplastiek is een aangemeten gehoorbescherming, deze zit dus als gegoten. De otoplastiek is voorzien van een akoestisch filter waardoor het schadelijk geluid wordt gedempt terwijl de spraakverstaanbaarheid goed blijft.

Productie otoplastiek

Door specialisten wordt de EARfoon stap voor stap op maat gemaakt. Eerst worden de gehoorgangen gecontroleerd. Bij constatering van problemen wordt naar de bedrijfsarts of huisarts verwezen. Vervolgens wordt van de linker en rechter gehoorgang een exacte afdruk gemaakt. Van iedere afdruk wordt in het EARmo laboratorium een kopie van duurzaam acrylaat of biopor AB gemaakt. Men heeft nu de EARfoon in zijn ruwe vorm. Deze wordt met grote precisie en zorgvuldigheid met de hand verder bewerkt. Vervolgens wordt het geluidskanaal geboord, het akoestisch filter geplaatst en een markering voor links/rechts aangebracht. Als laatste wordt iedere EARfoon gehoorbeschermer voorzien van een uniek nummer en een anti allergische coating om eventuele reacties van overgevoelige oren te voorkomen.

De EARfoons worden persoonlijk afgeleverd en getest op de juiste pasvorm en demping. De EARfoons worden geleverd in lederen etui voorzien van een pasje met persoonsgegevens, filtercodering en de unieke nummers. De EARfoons zijn in hard en zacht materiaal leverbaar.

Voordelen harde otoplastiek:earfoon nl1

- Goed te reinigen (hygi├źnisch)                            
- Gemakkelijk in te doen
- Lange levensduur
- Goede dempingswaarden

Voordelen zachte otoplastiek:

- vooral bij een rechte gehoorgang (omdat het materiaal wat stroef is blijf deze beter zitten)

                                                                                                 

 

Toepassingen

werk-en-werkplaats-gehoorbescherming thuis-en-hobby-gehoorbescherming muziek-en-festivals-gehoorbescherming

Contact gegevens

icon-address

Haagdoornweg 27

5712 RS Someren

icon-telephone
icon-fax
icon-mail

Telefoon: 0493-470474

Fax : 0493-470475

E-mail: info@multi-use.nl